Welkom bij De Goede Shampoo!

Naast onze kapsalon Het Zuivere Schaartje bieden wij onze webshop aan. Hier zijn al onze producten die wij gebruiken in onze salon te bestellen.

Natuurlijk is het erg lastig om zelf het juiste product te kiezen wat voor jouw haar het beste is. Daar heb je natuurlijk je kapster voor nodig.

Mocht je echt vragen hebben over de producten die we in onze shop aanbieden, wij zijn tijdens onze openingstijden te bereiken.

Je kunt natuurlijk even bellen om meteen een antwoord te krijgen en je kunt via onze website een vraag formulier invullen.

Anders is er ook nog onze Facebook pagina waar we regelmatig op kijken en daar kun je ook je vraag stellen.

Gezond en glanzend haar en gezonde hoofdhuid is minder vanzelfsprekend dan we vaak denken.

Verschillende factoren kunnen dit beïnvloedden.

Een gezonde hoofdhuid is een pre, als deze niet in orde is kan dat veel invloed hebben op je haargroei en haarstructuur.

De Goede Shampoo heeft diverse shampoos en haarverzorgingsproducten waarmee u eczeem, psoriasis, roos, haaruitval en meer kunt tegengaan. Daarnaast hebben wij producten voor droog, fijn, pluizig, dun, vet haar en verouderd haar.

In onze producten zitten geen synthetische siliconen. Siliconen zorgen ervoor dat het haar tijdelijk wordt ‘opgevuld’, zodat het maximaal een uur goed aanvoelt en mooi glanst. Echter, synthetische siliconen zijn niet oplosbaar met water, waardoor het laagje siliconen steeds dikker wordt na een wasbeurt. Dit verstikt het haar, omdat siliconen geen zuurstof kunnen doorlaten.

Hierdoor wordt je hoofdhuid op den duur vet, dus je haar zwaar en word het futloos en slap.